• 欢迎访问江苏自考服务网!本站为考生提供江苏自考信息服务,仅供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以江苏教育考试院www.jseea.cn为准。   咨询电话:0512-67311639
    下载APP
    城市:
    自考系统:
    所在位置:江苏自考服务网 > 试题题库 > 自考答案 > 正文

    2020年10月江苏自考英语(二)参考答案

    2020-10-22 14:25:03   来源: 江苏自考服务网     点击:

      【导读】考完英语后,不少考生脑子都是懵的,满脑子都是ABCD。休息几天后,江苏自考服务网为你带来了2020年10月自考英语(二)部分题目的参考答案,趁着还记着,快来对一对吧!

    2020年10月江苏自考英语(二)参考答案


      第一部分:阅读判断(第1-10题,每题1分,共10分)


      1.A ,Few people will think about being green.对应文章中的 is unlikely that..,所以正确。

      2.A,Two main choices when people look to their holiday.对应文章中的two choices;travel agencies和internet,所以正确。

      3.C,People go to travel agencies and make their decisions directly.Travel agencies只是主要出行的选择之一,但文章并没有提及问题,所以未提及。

      4.B,The main advantage of holiday online is convenience 而不是saving money,所以错误。

      5.C,People go to travel agencies at lunchtime.文章只是说,一般人们去找 travel agencies,他们都很忙,比如lunchtime or weekend.而并未明确说明 people go to travel agencies at lunchtime.所以未提及。

      6.C,Booking holiday by telephone requires less communicative skils.文章只是说电话预定会看不到图片或细节,并未提及communicativeskill,所以C未提及。

      7.B,There are lots of 而不是limited choices at price comparison website,所以错误。

      8.C,Travel agencies make the best use of price comparison website.文中并未提及两者的关系,所以未提及。

      9.C,Travelers collect brochures as a hobby.文中并未提及。

      10.A,Booking online is a way to save the environment。正确,与本文标题和主题相呼应,所以正确。


      第二部分:阅读选择(第11-15题,每题2分,共10分)


      11.A,Urban gardening came into being as a result of Ithe lack of land for gardening】

      12.C,The word“confined"means【limited】

      13.D,Plants grown on windowsills require a lot of【sunlight】

      14.B,Raised beds are popular because they【are cheap】

      15.D,Community gardening is beneficial because it【connects people】


      第三部分:概括段落大意和补全句子(第16-25题,每题1分,共10分)


      16.段落1:F,Teaching is more than a job for Mrs.Cook.

      17.段落2:E,Mrs.Cook's lessons are well-prepared.

      18.段落3:C,Mrs.Cook cares about each student.

      19.段落4:A,Mrs.Cook makes our school life easier.

      20.段落5:B,I enjoy science class now.

      21.E,To become a school teacher,one needs【a college degree】

      22.F,Mrs.Cook often goes out to collect【teaching materials】

      23.C,Mrs.Cook offers slow students extra help【after school】

      24.D,Our whole class take Mrs.Cook as I a role model】

      25.B,I am lucky to have Mrs.Cook as【my teacher】


      第四部分:填句补文(第26-30题,每题2分,共10分)


      26-30:EFADC


      第五部分:填词补文(第31-40题,每题1.5分,共15分)


      31-35:IFAHB

      36-40:EDGLJ


      第六部分:完形补文(第41-50题,每题1.5分,共15分)


      41.mistaken 42.endless 43.covered

      44.percentage 45.including 46.Surprisingly

      47.getting 48.worse 49.uses 50.shocked


      第七部分:短文写作(第51题,30分)


      以 An Unforgettable Holiday 为主题写一篇100词左右的短文,要求写清楚:

      1. 哪个假期是你最难忘的;

      2. 你为什么难忘。

      作文范文1

      An Unforgettable Holiday

      I am always busy with my lessons.What I have to do everyday is nothing but study.

      Luckily, last summer my family went to my uncle's farm.We enjoyed a really interesting holiday. During the holiday, I didn't have to get up early, nor did I need to finish many exercises. I rode the horse in the fields. I milked the cows on the farm. To my GREat joy, my uncle invited me to go fishing. Life on the farm is quite different from that at school. I want to go back to spend my summer holiday again.

      作文范文2

      An unforgettable holiday

      Spring Festival is the most important festival in China .It’s to celebrate the lunar calendar ‘s new year .In the evening before the Spring Festival ,families get together and have a big meal .In many places people like to set off firecrackers .Dumplings are the most traditional food .Children like the festival very much ,because they can have delicious food and wear new clothes .They can also get some money from their parents.This money is given to children for good luck .People put New Year scrolls on the wall for good fortune .

      The Spring Festival lasts about 15 days long .People visit relatives and friends with the words “Have all your wishes ”.People enjoy the Spring Festival ,during this time they can have a good rest .

      以上内容仅供参考。

      ————更多江苏自考历年真题 ————

      以上为2020年10月江苏自考英语(二)参考答案的相关内容,考生若还想知道江苏自考成绩查询,自考 招生,敬请关注江苏自考服务网。

    上一篇:2020年江苏自考近代史纲要部分试题及答案
    下一篇:2020年10月江苏自学考试思修简答题答案已出

    江苏自考网提升便捷服务
    距2021年1月自考考试:仅剩 -9
    【请广大考生提前备考】
    加入江苏自考公众号
    江苏自考网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    加入江苏自考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。